کارشناس مسئول خدمات کتابداری کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
امروزه مهمترین ابزاری که کتابخانه ها برای ارائه خدمات به مراجعان از آن بهره می برند نرم افزارهای کتابخانه ای است. نرم افزارهای کتابخانه ای طی یک دهه اخیر و با ورود قابلیتهای ویندوزی و محیط وبی، پیشرفتهای چشمگیری داشته اند که این امر موجب افزایش سرعت ، دقت و سهولت در ارائه خدمات کتابخانه ای شده است و همچنین محیط کاربری ساده و در عین حال با امکانات زیاد را برای کاربران فراهم نموده است. مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد در دو دهه اخیر با بکارگیری نرم افزار کتابخانه ای از شرکتی توانمند و معتبر در این زمینه، به ارائه خدمات پرداخته است تا اینکه در سال 1393 این مرکز بنا به دلایلی تصمیم گرفت با استفاده از دانش و تجربه کتابداران خود و همچنین با همکاری مرکز کامپیوتر دانشگاه فردوسی، نرم افزاری منطبق برنیازهای عینی و عملی کاربران کتابخانه در محیط وب و با قابلیتهای ویندوزی طراحی و راه اندازی نماید.
طلائی برآبادی, محمدجعفر. (1401). تغییر نرم افزار مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی: فلسفه تغییر به سیستم یکپارچه سیماد. تازه های اطلاع رسانی و مهارت های اطلاع یابی, 23(52), 28-30.
MLA
محمدجعفر طلائی برآبادی. "تغییر نرم افزار مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی: فلسفه تغییر به سیستم یکپارچه سیماد", تازه های اطلاع رسانی و مهارت های اطلاع یابی, 23, 52, 1401, 28-30.
HARVARD
طلائی برآبادی, محمدجعفر. (1401). 'تغییر نرم افزار مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی: فلسفه تغییر به سیستم یکپارچه سیماد', تازه های اطلاع رسانی و مهارت های اطلاع یابی, 23(52), pp. 28-30.
VANCOUVER
طلائی برآبادی, محمدجعفر. تغییر نرم افزار مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی: فلسفه تغییر به سیستم یکپارچه سیماد. تازه های اطلاع رسانی و مهارت های اطلاع یابی, 1401; 23(52): 28-30.
ارسال نظر در مورد این مقاله